Skip to content

Vágj egy szelet friss paradicsomot és dörzsöld vele 2 percig az arcod, az eredmény hihetetlen! Fantasztikus!

A bőrápolásért sok mindent megteszünk, de azt mondják, hogy az egyszerű és a természetes megoldások a legjobbak. Ezzel az egyszerű trükkel kezelhető a 4 legfőbb bőrprobléma. A pattanások, a bőrön lévő sötét foltok, a száraz bőr és a ráncok is kezelhetőek ezzel a megoldással.

A 4 legfőbb bőrproblémát megoldhatod egy mozdulattal!

Mit kell tenned:

  1. Vegyél egy közepes méretű paradicsomot.
  2. Vágd vékony szeletekre.
  3. Egy szelet paradicsommal dörzsöld át az arcod.
  4. 2 percig dörzsöld, majd hagyd a bőrödön 10 percig a paradicsomot.
  5. Mosd meg az arcod hideg vízzel, majd töröld szárazra.
  6. Használd hetente kétszer és minden bőrproblémád elmúlik.

Mi történik a bőröddel, ha paradicsommal kened be?

Pattanások

A paradicsomban olyan savak vannak, amelyek nagyon hatásosak a pattanások ellen. Elpusztítja a baktériumokat, amelyek a pattanásokért felelősek és elősegítik a bőr gyógyulását.

Száraz bőr

A paradicsom 95%a léből áll, amikor esszük érezzük is, hogy milyen sok leve van. Gazdag C vitaminban, amely csökkenti a bőr szárazságát, hidratáltabb lesz tőle.

Sötét foltok

A paradicsom fehérítő hatású. Az eltömődött pórusomat tisztábbá varázsolja és csökkenti a bőrön lévő elszíneződéseket, foltokat.

Ráncok

A paradicsomban lévő E vitamin és C vitamin fokozza a bőr rugalmasságát. Így a finom vonalak és ráncok csökkennek, a bőr feszesebb lesz.

Egyenletes bőrszín

A bőröd színe nem egyenletes? A paradicsom a megoldás! Eltávolítja az elhalt hámsejteket, valamint az önbaritókrémek nyomait is eltünteti, csakúgy mint más szennyeződéseket. Hát nem csodálatos, hogy egy ilyen csodás természetes szertől szebb és ápoltabb lehet a bőröd. A bőröd lenyűgöző lesz a paradicsomtól, kezd el használni minél hamarabb.

Forrás: bidista.com

Loading