A párolt káposztának és a ropogós csirkecomboknak senki nem tud majd ellenállni!
Hozzávalók:
- 1,5 kg káposzta
 - 8 csirkecomb
 - 2 dl paradicsompüré
 - friss kapor
 - rozmaring
 - só, bors
 - olaj
 
Elkészítése:
A káposztát lereszeljük és megsózzuk, a felvagdosott kaprot is hozzákeverjük. Kiolajozott tepsibe tesszük, öntünk hozzá 1 dl vizet és 180 fokos sütőben 30 percen át pároljuk. A húst megmossuk, átkenjük a fűszerekkel és hagyjuk állni, amíg a káposzta párolódik. Mikor a párolási idő letelt, a paradicsomszószt a káposztához keverjük és ráfektetjük a csirkecombokat, alufóliával lefedjük és 30 percen át sütjük. Majd levesszük a fóliát és pirosra sütjük a húsokat. Ez idő alatt a káposzta is teljesen megpárolódik. Hagyjuk kicsit hűlni és tálalhatjuk. A káposzta levet ereszt, így szaftos lesz.
 ![]()
