Skip to content

Makacs köhögésre nagyanyáink receptje!

Amikor már kipróbáltál mindent, de semmilyen gyógyszer nem használt…a legegyszerűbb, ha nagyanyáink receptjéhez nyúlsz vissza! Igen, a hagymatea csodákra képes!

Jó eséllyel erősíthető immunrendszerünk vöröshagymával, fokhagymával egyaránt, ezt tudtuk. De vajon miért felejtettük el a természet adta csodás gyógyhatást, a hagymából készült teát..? Pedig a hagymát hűléses betegségek gyógyítására házi szerként használhatjuk. Szűnni nem akaró köhögés keseríti meg az életed? Nehezen múlik a torokfájásod és nem segítenek a patikában kapható szopogatós torokfertőtlenítő tabletták? Gyermeked az óvodából, iskolából rendszeresen légúti fertőzéseket hoz haza? A megoldás ősanyáink praktikái között rejlik, és nem kell hozzá más, csak egy kis víz, néhány szem hagyma, némi cukor, és egy csupor aranyló akácméz.

Így készítsd!

Tegyél fel fél liter tisztított vizet főni. Ha felforrt, akkor dobd bele 2 vöröshagyma külső burkát, forrald még 1 percig, majd fedő alatt hagyd állni negyed órát. Ha iható hőmérsékletűre hűlt, tegyél bele 2 evőkanálmézet!

Loading