Nagyon, nagyon finom lett, a fiúk pedig imádják!! 🙂 Dupla adagot készítettem és meggylekvárt tettem bele!! -:)
HOZZÁVALÓK
- 25 dkg darált keksz
- 8 dkg porcukor
- 2 evk. kakaópor
- kb. 1,5-2 dl tej
- rum/aroma
- 2 evk. lekvár ( meggy )
- Krém:
- 12 dkg vaj/ ráma
- 8 dkg kókusz reszelék
- 8 dkg porcukor
ELKÉSZÍTÉS
A tésztából, jól gyúrható tésztát állítunk össze. Inkább picit ragadjon, mert ha kevés benne a tej, akkor reped.
A masszát, kettévágtam, és két sütőpapír között nyújtottam ki. Megtöltöttem a vajas krémmel,….majd jól lehűtöttem. Dupla adagot készítettem, és meggylekvárt tettem bele!! -:)
A régi receptem felszívódott (hála az égnek 😀 ) ezt pedig, az egyik oldalon találtam, de el is mentettem, mert annyira jól lehet vele dolgozni, hogy nálam ez lett a nyerő!!!! 🙂
Szepesi Ági receptje
—Én is meg csináltam. Nagyon jó lett