Ez a süti annyira finom és lágy, hogy nem lehet megunni. Nem kell piskótát sütni, egyszerű kevert tésztából készül a sütemény alapja, ezér nem kell attól tartani, hogy nem sikerül.
Ha valami édes finomsággal lepnéd meg a családot, remek választás. Ha szereted a kókuszos édességeket, biztosan ízleni fog. A puha tészta és a kókuszos krémtöltelék teszi annyira tökéletessé ezt a sütit. Nem kell órákig a hűtőben pihentetni, ahogy megszilárdul a csokimáz, lehet is szeletelni.
Hozzávalók:
- 250 g liszt,
- 150 g cukor,
- fél teáskanál sütőpor,
- 1 tojás,
- 50 ml olaj,
- 130 ml tej.
Krém:
- 250 ml tejszínhab,
- 200 g mascarpone,
- 70 g porcukor,
- vanília,
- 70 g kókuszreszelék,
- 100 g olvasztott, kihűtött fehér csokoládé.
A tetejére:
- 100 g csokoládé,
- 1 teáskanál olaj,
- kókuszreszelék.
Elkészítés a videóban:
A videónál érdemes bekapcsolni a feliratokat