Ez a süti annyira finom és lágy, hogy nem lehet megunni. Nem kell piskótát sütni, egyszerű kevert tésztából készül a sütemény alapja, ezér nem kell attól tartani, hogy nem sikerül.
Ha valami édes finomsággal lepnéd meg a családot, remek választás. Ha szereted a kókuszos édességeket, biztosan ízleni fog. A puha tészta és a kókuszos krémtöltelék teszi annyira tökéletessé ezt a sütit. Nem kell órákig a hűtőben pihentetni, ahogy megszilárdul a csokimáz, lehet is szeletelni.
Hozzávalók:
- 250 g liszt,
 - 150 g cukor,
 - fél teáskanál sütőpor,
 - 1 tojás,
 - 50 ml olaj,
 - 130 ml tej.
 
Krém:
- 250 ml tejszínhab,
 - 200 g mascarpone,
 - 70 g porcukor,
 - vanília,
 - 70 g kókuszreszelék,
 - 100 g olvasztott, kihűtött fehér csokoládé.
 
A tetejére:
- 100 g csokoládé,
 - 1 teáskanál olaj,
 - kókuszreszelék.
 
Elkészítés a videóban:
A videónál érdemes bekapcsolni a feliratokat

 ![]()
