Hozzávalók
- 2 db 0,25 dkg kalács
- 1 liter tej
- másfél csomag vanília puding
- másfél csomag rumpuncs puding
- 10 dkg mazsola
- 10 dkg csokis müzli
- 5 – 5 evk. cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- pici rum
- kb. 15 dkg háztartási keksz
Tetejére
- 1 tojás fehérje
- 15 dkg porcukor
- 1 evk. málnaszörp
Elkészítése
- Először is, a kétféle pudingot megfőzzük, cukorral ízesítjük.
- A vanília pudingba beletesszük a vaníliás cukrot, a csokis müzlit, a rumpuncsosba pedig beleszórjuk a mazsolát és egy kis rumot.
- Ezt követően, a két kis kalácsot felszeletelem, majd egy 30 x 22 cm – es tepsit kibélelek sütőpapírral, és ráhelyezem a kalácsszeletek felét. Ha ez megvan, akkor gyorsan ráöntjük a forró vanília pudingot, és erre jön a háztartási keksz. A kekszre pedig, a forró rumpuncspuding kerül, és végül a kalácsok másik felével beborítjuk a sütemény tetejét.
- A tetejére 1 tojásfehérjét felverem a porcukorral és a málnaszörppel, majd szépen egyenletesen elosztom rajta. Tettem még rá egy kis csokis müzlit, és olvasztott csokit is. Nagyon finom, és sütni sem kell!! Bátran ajánlom mindenkinek!!