Skip to content

Japánból származó technika: ha ebbe a keverékbe tesszük a lábunkat, elfelejtjük a lábfájást, eltávolítjuk a méreganyagokat, erősítjük az immunitást és még sok minden mást! Csodálatos tipp!

Már az első használat után érezni fogja az eredményt! Ez annyira király, próbálja ki!

Testünket folyamatosan baktériumok és méreganyagok bombázzák az ételekből, italokból és a levegőből, és különböző szennyeződéseknek vagyunk kitéve, ezért a mi feladatunk, hogy naponta méregtelenítsük a szervezetünket, hogy a jövőben ne legyenek súlyos betegségeink, és felgyorsítsuk a már meglévő betegségek kezelését.

A teljes méregtelenítés elérésének többféle módja van, de messze a legjobbak a lábfürdők, és bár furcsának tűnhet, az eredmények valóban hihetetlenek, különösen, ha a japán egésztest-tisztító technikát rendszeresen végezzük.

Testünk legtöbb idege a talpunkon található, ami sokkal érzékenyebbé teszi őket, de cserébe nagy hasznunkra vannak, mert rájuk hatva bármilyen betegséget ki tudunk irtani.

Ezek nem üres szavak! Ez a japán módszer évszázadok óta bizonyítottan hatékony. Minden rendkívül egyszerű!

Japán technika a teljes test megtisztítására és a betegségek megszüntetésére:

1) Lábfürdők ásványi anyagokkal

Öntsön forró vizet egy mosdótálba vagy egy kis vödörbe, amíg a lábát teljesen be nem borítja. Ezután adjunk hozzá 2 evőkanál magnézium-szulfátot (magnézium), 2 evőkanál szódabikarbónát, 2 evőkanál tengeri sót, 2 evőkanál almaecetet, tetszés szerinti illóolajat. Keverje jól össze, amíg az egyes összetevők feloldódnak.

Lazítson, és tartsa a lábát ebben a keverékben 30 percig a maximális hatás érdekében. Ne aggódjon, ha a kezelés után kissé gyengének érzi magát, ez a méregtelenítési folyamat része, és javasoljuk, hogy növelje a magnéziumbevitelt a napi étrendjében.

Ha egy összetevő nem áll rendelkezésére, egyelőre anélkül is lábfürödőzhet, de a hatékonysága valamivel kisebb lesz.

2) Bentonit agyaggal készült fürdők

Adjon fél csésze Epsom-sót és illóolajat a vízhez, és keverje össze, amíg felhígul. Keverjen össze egy kevés vizet 3 evőkanál bentonit agyaggal egy üvegedényben, keverje jól össze, és adja a vízhez.

Vegyen naponta 25 percig fürdőt, hogy növelje a magnéziumszintet a szervezetében, és más tápanyagok felszívódását is fokozza.

3) Fürdő gyömbérrel és hidrogén-peroxiddal

Adjunk 5 evőkanál hidrogén-peroxidot és 1 teáskanál gyömbérport vízhez, keverjük össze, és tegyük a lábunkat bele fél órára. Ez a gyógymód serkenti a sejt- és szövetregenerációt, és megtisztítja a szervezetet a benne tárolt méreganyagoktól és baktériumoktól.

Loading