Hozzávalók:
- 20 db burgonya,
 - 3 – 4 db hagyma,
 - 15 db csirkecomb (csont nélküli, vagy disznó hús ízlés szerint),
 - 300 – 400 g sajt,
 - 500 g tejföl,
 - só,
 - bors,
 - őrölt csili,
 - zöldpetrezselyem ízlés szerint.
 
Elkészítés:
A tejfölt fűszerezzük. Szeleteljük fel a hagymát, majd keverjük össze egy kevés tejföllel, tegyük félre és hagyjuk állni legalább 1 órát.
Szeleteljük fel a burgonyát és erre is tegyünk tejfölt, hagyjuk állni amíg előkészítjük a többi hozzávalót is.
A csirkecombokat is kenjük be a fűszeres tejföllel és tegyük egy órára a hűtőszekrénybe.
Előmelegített sütőben 220 fokon süssük 50 – 60 percig. Miután kivesszük a sütőből, szórjuk meg reszelt sajttal és apróra vágott zöldpetrezselyemmel majd tegyük vissza 5 percre a sütőbe, amíg a sajt megolvad. Salátával vagy savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!

 ![]()
