Hozzávalók:
- 20 db burgonya,
- 3 – 4 db hagyma,
- 15 db csirkecomb (csont nélküli, vagy disznó hús ízlés szerint),
- 300 – 400 g sajt,
- 500 g tejföl,
- só,
- bors,
- őrölt csili,
- zöldpetrezselyem ízlés szerint.
Elkészítés:
A tejfölt fűszerezzük. Szeleteljük fel a hagymát, majd keverjük össze egy kevés tejföllel, tegyük félre és hagyjuk állni legalább 1 órát.
Szeleteljük fel a burgonyát és erre is tegyünk tejfölt, hagyjuk állni amíg előkészítjük a többi hozzávalót is.
A csirkecombokat is kenjük be a fűszeres tejföllel és tegyük egy órára a hűtőszekrénybe.
Előmelegített sütőben 220 fokon süssük 50 – 60 percig. Miután kivesszük a sütőből, szórjuk meg reszelt sajttal és apróra vágott zöldpetrezselyemmel majd tegyük vissza 5 percre a sütőbe, amíg a sajt megolvad. Salátával vagy savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!