Hozzávalók
- 4 tojás,
- 1 doboz sertésmájkrém,
- 1 kávéskanál mustár,
- őrölt bors,
- só;
a krémhez
- 2 dl tejföl,
- 1 evőkanál mustár,
- 1 kávéskanál porcukor,
- fél citrom,
- reszelt szerecsendió és őrölt bors,
- só.
Elkészítés
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustárral, kevés őrölt borssal jól összedolgozom, és visszatöltöm a tojásfehérjékbe. Egész tojás formára igazítom, és két-két darabot egy kistányérra helyezve a következő krémmel leöntöm: a tejfölt összekeverem a mustárral, sóval, borssal és szerecsendióval. Beleöntöm a fél citrom levét és a porcukrot Lehűtve tálalom.