Skip to content

Giotto torta, nagyon krémes és nagyon csokis! Finom!

A finom tortát mindenki szereti, a Giotto torta nagyon krémes és nagyon csokis. Egy vaníliás és egy csokoládés krém van benne, ami a mascarponétől nagyon könnyed és lágy, a finom mogyorós íz pedig csak még különlegesebbé teszi ezt a tortát.

Hozzávalók:

  • 1 vaníliás piskóta,
  • 1 kakaós piskóta

A vaníliás krémhez:

  • 2 csomag vaníliás pudingpor,
  • cukor,
  • tej,
  • fehér csokoládé,
  • masacrpone.

A csokoládés krémhez:

  • 2 csomag csokis pudingpor,
  • cukor,
  • tej,
  • étcsokoládé,
  • mogyorókrém a piskóta megkenéséhez.

Tetejére:

  • mogyoró,
  • Giotto csoki.

Elkészítés:

Két piskótát sütöttem. Az egyiket vaníliás aromával izésítettem, a másikat kakaóval.

A krémhez 2 cs. vaníliás és 2 cs. Csokis pudingot főztem, de sűrűre hagytam. Majd ha kihűlt mascarponével összekevertem. A vaníliásba tetem olvasztott fehér csokit a csokisba pedig olvasztott étcsokit. Az első rétegre raktam ovomaltine mogyoró krémet, majd krémet és így rétegeltem felváltva a krémet. Díszítőnek durvára vágott mogyorót és Giotto csoki használtam.

Morváné Bagi Renáta receptje és fotói

Loading