Skip to content

Egy szuper fogyókúrás ital! Reggel iszom, és este már kész vagyok megcsókolni a mérlegemet

Ennek az egészséges gyógymódnak a receptjét nem lehet titokban tartani! Ossza meg! Tavasz, nyár, egy kirándulás a tengerpartra vagy egy váratlan buli… Sok esemény néha hirtelenségével lehengerel minket.

Általában egy nappal előtte félelemmel tapasztaljuk, hogy a ruha túl kicsi lett, kínos a fürdőruha, és még az egyrészes sem megoldás. Annak érdekében, hogy az ilyen balesetek ne váljanak rendszeressé, azt tanácsoljuk, hogy tartsa magát formában, és rendszeresen tisztítsa meg a szervezetét egy hajdina fogyókúrás itallal.

Hajdina ital fogyókúra.

Ízletes és hatékony koktélt készítünk hajdinalisztből, amely számos gyógyító tulajdonsággal rendelkezik. Tisztítja az ereket és csökkenti a vércukorszintet. Felgyorsítja és normalizálja az anyagcserét.

Erősíti a gyomor-bélrendszer működését. Jótékony a hasnyálmirigy betegségeire. Eltávolítja a radionuklidokat, toxinokat. Erősíti az idegrendszert, növeli az izom állóképességet.

A karcsúsító ital receptje:

Reggel, 30 perccel a reggeli előtt igyon két egyszerű összetevőből készült italt. Részletesen elmondjuk, hogyan kell elkészíteni.

Összetevők:

  • 1 evőkanál hajdina dara
  • 1 evőkanál zsírszegény kefir

Elkészítés:

A darát kávédarálóban őrölje addig, amíg hajdinalisztet nem kap. Öntse a lisztet a kefirre, keverje jól össze, és hagyja a hűtőben. Feküdjön nyugodtan ágyba: holnap egy lépéssel közelebb kerül álmai alakjához!

A hajdinaitalt 14 napig fogyassza, egy hónapos szünet után megismételheti a kúrát. Ezzel a koktéllal egy nap alatt akár 500 gramm súlyfelesleget is leadhatunk, csak ki kell zárnunk az étrendünkből a lisztet, az édességet és az alkoholt. Nem lehet titokban tartani ennek a csodaszernek a receptjét!

Loading