Skip to content

“Egészség befőttesüvege” Ha Ön is hajlamos a megfázásra, állandóan fáradt és kimerült, vegye be ezt a természetes gyógymódot! Csodálatos!

Ez a gyógymód hihetetlenül hatékony számos betegség kezelésében. Ha Ön is hajlamos a megfázásra, állandóan fáradt és kimerült, vegye be ezt a természetes gyógymódot.

Az “Egészség befőttesüvege” az ásványi anyagok és vitaminok kincsesbányája. Ezt a teaszirupot minden nap használhatja az immunitás, az alvás és a vitalitás fokozására. A méz fogyasztása segít megbirkózni a különböző gyomor-bélrendszeri problémákkal, és csökkenti a szervezet tápanyaghiányát.

A fő cél az immunrendszer erősítése. Ha az immunrendszer védekezőképessége meggyengül, a betegségek támadásba lendülnek. Táplálkozzon kiegyensúlyozottan és mozogjon, hogy megerősítse immunrendszerét, és kezdje el szedni ezt a vitaminkoktélt.

A recept egyszerű és népszerű. Az összetevők gazdaságosak és könnyen elérhetőek, elfogadható áron.

Készítsünk egyet!

Recept:

Hozzávalók:

  • 400 ml méz;
  • 3 citrom;
  • 2 gyömbér, 250g egyenként.

Elkészítés:

Bármilyen mézet használhatsz, de természetesnek és frissnek kell lennie. Reszeljük le a gyömbért finom reszelőn. A citromot vágja falatnyi darabokra, és darálja le egy turmixgépben, majd adja hozzá a reszelt gyömbért, és dolgozza össze újra a turmixgépben. Keverje össze a mézzel. Ahhoz, hogy a gyógymód ne legyen túl keserű, jobb, ha eltávolítjuk a citrusfélék magjait.

Ha ugyanazt a termékmennyiséget használja fel, amit a receptemben említettem, akkor körülbelül 720 grammos üveg lesz a késztermék.

Tartsa a hűtőben, és néhány hónapon belül fogyassza el.

Loading