Köretajánló: van benne reszelt krumpli is de csinálhatsz rizst is hozzá.
Hozzávalók:
- 700 g darált sertéshús (én darált csirkemell nyesedékből csináltam)
- 1 hagyma
- 100 g reszelt sajt
- 400 g gomba
- 3 burgonya
- tejföl
- só
- bors
Elkészítés:
A darált húst fűszerezd, a hagymát vágd apróra és keverd bele. Egy tepsit bélelj ki fóliával. A húst oszd el 4 részre és formálj belőle vékony húspogácsákat, tedd a tepsibe. A gombát tisztítsd meg, vágd apróra és kevés olajban pirítsd meg. Kanalazd rá a húsra. A burgonyát reszeld le és tedd rá a gombás rétegre, sózd meg. Kend meg a tetejét tejföllel. A reszelt sajtot szórd a tetejére és 180 fokos sütőben süsd nagyjából 30 percig.
Vass Bettina receptje!