Hűtsd le magad, és élvezd az ízek harmóniáját ebben a gyors, sütés nélküli desszertben.
Hozzávalók:
- 1 csomag babapiskóta (20 dkg) én Mannert használtam, ez a fajta vékonyabb, mint a többi
- 2 csomag csokis pudingpor
- 8 dl tej
- 10 dkg vaj
- 5 evőkanál cukor
- kb. 1-1,5 dl kávé
- 2 dl Meggle cukrászhab (habtejszín)
Elkészítése:
A kávét lefőzzük, a pudingot a csomagoláson leírtak szerint megfőzzük, majd egy picit hűtjük. Ha langyosra hűlt belekeverjük a vajat. A habtejszínt felverjük.
A kávéba egyenként belemártogatjuk a babapiskótákat és egy jénai aljára fektetjük. Jöhet rá egy adag krém és egy kis tejszínhab.
Addig folytatjuk a rétegezést, amíg elfogynak a hozzávalók. Arra figyeljünk, hagy a tetejére krém kerüljön és tejszínhab. Megszórjuk kakaóporral és hűtőbe tesszük minimum 2-3 órára, de legjobb egy éjszakára.