Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 400 gr. gomba
- 1 nagy hagyma
- 100 gr. kemény sajt
- 3 evőkanál tejföl
Töltelék:
Vékony csíkokra vágjuk a csirkemellet, hagymát, és gombát. A hagymát olíva- vagy növényi olajon átlátszóra pároljuk, hozzáadjuk a húst és 4-5 perc múlva a gombát, majd sózzuk, borsozzuk.
Addig pirítjuk, amíg a nedvesség elpárolog a gombáról, hozzáadjuk a tejfölt, és 5 percig pároljuk. Kész a töltelék.
Elkészítés:
A kagylótésztát megfőzzük, szűrőedénybe tesszük, és kicsit hűlni hagyjuk, hogy a kezünkbe vehessük. A tölteléket kanállal szedjük, és minden kagylót megtöltünk, reszelt sajtot teszünk a tetejére. Végül sütőbe tesszük és barnára sütjük őket.
Jó étvágyat!