Skip to content

Az almaecet így, csakis így fogyasztva a leghatékonyabb fogyasztószer. Itt a filléres trükk hozzá! Pazar!

Most elmondom, hogyan használhatjuk helyesen az almaecetet, hogy végre megszabaduljunk a felesleges kilóktól, normalizáljuk az anyagcserénket és újra teljesen egészségesek legyünk, megfiatalítva belső szerveinket.

Hogyan fogyaszthatjuk az almaecetet?

Hozzávalók:

  • egy pohár víz (lehetőség szerint előzőleg felforralt, szűrt vagy palackozott)
  • két teáskanál almaecet
  • egy evőkanál méz
  • egy csipet szódabikarbóna

Elkészítése:

  • Keverjük össze a fentebbi hozzávalókat, hogy egy szénsavas italt kapjunk.
  • Ez a legjobb módja az almaecet szervezetbe juttatásának, mert a szódabikarbóna semlegesíti az almaecet savját (még a savra érzékenyek is fogyaszthatják), de a hasznos nyomelemek benne maradnak az italban.

Ez a vizes-almaecetes ital azokra a problémákra jó orvosság, amelyek a túlsúlyos embereknél jelentkezik. Az almaecet jótékony hatásai közé tartozik, hogy javítja a vér összetételét, mert helyreállítja a vörösvérsejtek arányát és javítja vérkeringést.

Azok az emberek, akik hajlamosak az elhízásra, vagy legalábbis könnyen felszednek pár kilót, általában vérszegénységben szenvednek és a vérkeringésük is lassabb. Gyengeség, szédülés, verejtékezés, ezek mind azok a problémák, amik a túlsúlyos embereket sújtják. Az almaecet azonban javítja a vér összetételét, felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az emésztést. Az almaecet fogyasztásának eredményét már te magad is láthatod két hét elteltével!

Loading