A Nutellás torta elkészítése:
- 5 tojás
- 1 csésze cukor
- 3 evőkanál méz
- 100 ml olaj
- szódabikarbóna és ecet
- 5 evőkanál kakaó
- 5 csésze liszt
- sűrített tej
- tojás
- 2 evőkanál cukor
- 1 evőkanál liszt
- 400 gramm vaj
- tej
Elkészítése:
A tojást, a cukrot, a mézet, a vajat, a szódabikarbónát, az exetet és a kakaót keverjük össze tűz felett.
Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a lisztet.
Osszuk fel a kapott masszát 5-6 részre, egy tepsibe tegyünk sütőpapírt és egy adagot terítsünk szét, majd süssük meg.
Főzőkrém: keverjük össze a tojást, a cukrot és a lisztet és fokozatosan öntsük a tetejére.
Folyamatosan kevergetve főzzük, majd hűtsük le.
Keverjük össze a vajat a tejjel.
Kenjük meg a lapokat, a legfelső lap kivételével.
Díszítsük a tortát kedvünk szerint.
Jó étvágyat!