A töltött tojás az egyik legfinomabb étel, ami tökéletes választás lehet akár vacsorára is, de előételként is kínálhatjuk. Húsok mellé remek köret, így akár ünnepi alkalmakra is el lehet készíteni. Egyszerű, olcsó és finom!
Számtalan módon el lehet készíteni ezt a finom ételt, mi most egy olyan variációt mutatunk, ami finom krémes, jó sok öntet van rajta. Tetszés szerint lehet ízesíteni. Jól behűtve kínáljuk, minél jobban összeérnek az ízek, annál ízletesebb.
Hozzávalók:
- 6 főtt tojás (főzzük 10–12 percig),
- 2 – 3 evőkanál tejföl vagy joghurt,
- 1-2 evőkanál majonéz,
- egy kis mustár,
- só,
- bors,
- porcukor.
Mártáshoz:
- a megmaradt töltelék,
- 1-2 evőkanál majonéz,
- 1 – 2 evőkanál tejföl vagy joghurt,
- kevés mustár,
- kevés citromlé (ha szeretnénk),
- só,
- bors,
- porcukor.
Elkészítés a videóban