Skip to content

A lúgos víz segíthet megelőzni a rákos sejtek elburjánzását! Így készítheted el otthon! Csodás!

A víz pH-értéke 0 és 14 között mozog, ez azt jelenti, hogy a 7-es értéknél a víz pH értéke semleges. Ha 7-nél kisebb a pH értéke, akkor savas. Ha 7-nél magasabb az értéke, akkor lúgos.

Amikor a test elsavasodik, különböző tünetekkel jelez a szervezet.

Emésztési zavarok léphetnek fel, súlygyarapodás, fáradtság és kimerültség érzékelhető. Ezek a tünetek megelőzhetőek, ha megfelelő minőségű és mennyiségű vizet és bio zöldségeket fogyasztunk.

A csapvíz azonban klórt, hormonokat, antibiotikumot és akár fémeket is tartalmazhat. Ez számos betegséghez és az immunrendszer legyengüléséhez vezethet.

Így hiába iszunk elegendő vizet, ha az nem megfelelő minőségű.

Kutatások bizonyítják, hogy a víz pH értéke fontos szerepet játszik az egészség megőrzésében. A Nobel-díjjas Dr. Otto Warburg azt fedezte fel, hogy a rákos megbetegedések 95%-a összefüggésben lehet az elsavasodott szervezettel. A rákos sejtek azonban nem képesek fennmaradni lúgos környezetben. A lúgosítás tehát nagyon fontos a megbetegedések megelőzése miatt.

Dr. Otto Warburg szerint más betegségek is összefüggésben lehetnek a szervezet elsavasodásával. A csontritkulás, a szívbetegségek, a krónikus betegségek és a cukorbetegség esetén is felfedezhetőek összefüggések.

Az alábbi módon azonban 5 perc alatt előállítható a méregtelenítő, lúgos víz:

Hozzávalók:

  • 1 citrom
  • negyed gyömbérgyökér
  • fél uborka
  • fél csésze mentalevél

A gyömbért hámozzuk meg és aprítsuk fel az összes hozzávalóval együtt, öntsünk rá vizet. A legjobb eredmény érdekében használjuk ezeket a hozzávalókat 3 napon át és folyamatosan pótoljuk a vizet.

A citrom savas íze ellenére, eredendően lúgos és hozzájárul a pH szabályozásához. Antibakteriális és fertőtlenítő hatásai is vannak, így a rákmegelőzésben is komoly szerepe lehet.

Hogy a legjobb hatást érjük el, ébredés után fogyasszuk a vizet!

Loading