Hozzávalók:
- 800 gramm burgonya
- egy hagyma
- 400 gramm sertéshús
- mustár
- 200 gramm kemény sajt
- tejföl
- fűszernövény ízlés szerint
- olaj
Elkészítése:
- A húst mossuk meg, szárítsuk meg, vágjuk fel vékony hosszú szeletekre és potyoljuk ki.
- Sózzuk, borsozzuk a húsokat.
- Egy tepsit kenjünk ki olajjal.
- A hússzeleteket helyezzük a tepsibe, szorosan egymás mellé.
- A húsokat kenjük meg mustárral.
- A hagymát meghámozzuk és felvágjuk gyűrűkre, majd ráhelyezzük a húsra.
- A burgonyát mossuk meg, daraboljuk fel, majd helyezzük a tepsibe a hagymára, majd sózzuk meg.
- A sajtot reszeljük le és szórjuk rá a burgonyára, majd tegyünk rá tejfölt.
- 190 fokon süssük egy órán át amíg megsül.
- A zöld fűszernövényt vágjuk fel és szórjuk a tetejére miután megsült.
Jó étvágyat!