Hozzávalók:
- 400 g csirkemell
- 2 burgonya
- 1 hagyma
- 2 paradicsom
- 250 g gomba
- 100 g sajt
- 100 g krémsajt
- 250 g tejföl
- só
- bors
Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk és kevés olajon megdinszteljük. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és fűszerezzük, majd egy koilajozott, hőálló tálba tesszük.
A tejföl felével megkenjük a húst. A burgonyát meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk, majd a húsra tesszük.
A tetejére tesszük a pirított gombát és a felszeletelt hagymát.
Megkenjük a megmaradt tejföllel és ráhalmozzuk a paradicsom szelteket.
A tetejére szórjuk a reszelt sajtot. A krémsajtot kis halmokban tesszük rá.
Alufóliával letakarjuk és 180 fokos sütőben 35 percig sütjük. Majd levesszük a fóliát és még pár percig sütjük, hogy a sajt szépen megpiruljon.