Ha szereted a krémes finomságokat, ezt a süteményt ne hagyd ki!
HOZZÁVALÓK:
- 30 dkg liszt
 - 3 evőkanál porcukor
 - egy kis szalakáli
 - egy késhegynyi szódabikarbóna
 - 7 dkg margarin
 - 1 egész tojás
 - 1/2 dl tej
 
Krém:
- 4 kanál liszt
 - fél liter tej
 - 18 dkg margarin, vagy vaj
 - 25 dkg porcukor
 - 2 cs. vaníliás cukor
 - fél citrom leve
 - 1 tojássárgája
 
ELKÉSZÍTÉSE
A hozzávalókat összeállítjuk és három lapban megsütjük. Krém: 4 kanál lisztet elkavarunk fél liter tejjel, állandó mellett sűrű péppé főzzük. Ha kihűlt, 18 dkg margarint, vagy vajat, 25 dkg porcukorral habosra kavarjuk. Ha ez kész van teszünk bele 2 cs. vaníliás cukrot, fél citrom levét  és 1 tojássárgáját. Összevegyítjük a már kihűlt krémmel, megtöltjük a tésztát, és jól megszórjuk vaníliás cukorral.
 ![]()
