A burgonyát sokféleképpen el lehet készíteni, íme egy nagyon finom változat!
Hozzávalók a sajttal és zöldhagymával töltött krumplihoz:
- 12 krumpli
- 100 gramm feta sajt
- 1 kötés kapor
- 3 zöldhagyma
- bors
A sajttal és zöldhagymával töltött krumpli elkészítése:
- Megfőzzük a krumplit a héjában.
- Miután kihűlt meghámozzuk és egy kanállal óvatosan kikanalazzuk a közepét.
- A kikanalozott krumplit egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a feta sajtot amit villával összetörünk.
- Hozzáadjuk az apróra vágott zöldhagymát és a finom ampróra vágott kaprot.
- A tölteléket borssal ízesítjük.
- A krumplikat megtöltjük a kapott zöldhagyma-krumpli keverékkel.
- Egy tepsit kibélelünk sütőpapíral és beletesszük a megtöltött krumplikat.
- 180 fokon 20-25 percet sütjük, utána tálaljuk
Jó étvágyat!