Skip to content

1 PERCE ÉRKEZETT A HÍR KORDA GYÖRGYRŐL

Visszavonul a Korda házaspár? Reagált a pletykákra Balázs Klári és Korda György

Az elmúlt hónapokban egyre többen találgatták, vajon a magyar zenei élet ikonikus párosa, Balázs Klári és Korda György visszavonulásra készül-e.

Az idős házaspár iránti érdeklődés fokozódott, miután az évek során számtalan emlékezetes koncertet és fellépést tudhatnak maguk mögött. Azonban mindenki meglepetésére, a Korda házaspár megállíthatatlannak tűnik – még idősebb korukban is töretlen lendülettel énekelnek, turnéznak, és elvarázsolják közönségüket.

A pletykák ellenére a szerelmes páros egyértelművé tette, hogy eszük ágában sincs abbahagyni azt, amit a legjobban szeretnek: a zenélést.

„Nem tudnánk elképzelni az életünket a színpad nélkül” – nyilatkozta Balázs Klári. Valóban, a Korda 85 turné keretein belül idén májusban még egy nagykoncertet is adtak a Papp László Sportarénában, amely hatalmas sikert aratott. Az energikus előadás bebizonyította, hogy a kor semmiképp sem jelent akadályt számukra.

A turné következő állomása Siófok, ahol a Plázson készültek egy fergeteges, éjszakai balatoni bulival. A koncert különleges jelentőséggel bírt számukra, hiszen Siófok nem csupán egy fellépés helyszíne volt – itt találkozott először egymással Balázs Klári és Korda György, és ezzel indult el egy életre szóló szerelmük.

Loading